APARTHOTEL

Za bijeg od gradskih problema u modernom stilu, uz kupovinu stana u Aparthotelu Pahulja priuštite sebi idealan odmor pun zabave i topline u trenutku u kojem to poželite bez obzira na godišnje doba. Nudimo vam sve što je potrebno za odličan boravak i prekrasno iskustvo na Jahorini!


Kontakt

Aparthotel Pahulja

Posjetu Jahorini obilježava zabava i uživanje na svakom koraku. Naši brojni zanimljivi sadržaji nude savršenu pozadinu za stvaranje nezaboravnih uspomena sa vašim najmilijima. Pahulja nudi ugodan komfor u 72 apartmana koji će imati savremene karakteristike i modernu izradu.


Gdje se nalazi Aparthotel Pahulja?


Aparthotel Pahulja nalazi se na izuzetno atraktivnom dijelu Jahorine, u blizini hotela Termag i Rajska dolina kao i Krčme. Od staze Poljice nalazi se na udaljenosti od samo 100m, od Sarajeva 25km, od Pala 10km a od aerodroma 28km.


Apartmani su namijenjeni isključivo za prodaju a pogodnosti koje kupac ostvaruje uz kupovinu apartmana su brojne. U svako doba godine kupcima stoji na raspolaganju naš wellnes, dječija igraonica i restoran, a informacije o dodatnim pogodnostima pronaći ćete čitajući naš katalog.


Parking mjesto je moguće kupiti a cijena iznosi 30.000 KM

JAHORINA

Biser zimskog turizma na Balkanu

Biser zimskog turizma na Balkanu – titula koju nosi Jahorina, trenutno zasigurno najpopularnija lokacija za zimovanje, ali i ljetovanje. Ono što svaki skijaš želi jeste blizina hotela skijaškim stazama, te upravo s tim razlogom gradimo Pahulju. Specijalan ugođaj skijanja na Jahorini predstavlja i noćno skijanje, za koje se koristi šestosjed “Poljice” te zbog blizine stazi vlasnici apartmana Pahulja imaju i tu dodatnu pogodnost.


KONTAKT